[fusion_builder_container hundred_percent="no" equal_height_columns="no" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" background_position="center center" background_repeat="no-repeat" fade="no" background_parallax="none" parallax_speed="0.3" video_aspect_ratio="16:9" video_loop="yes" video_mute="yes" overlay_opacity="0.5" border_style="solid"][fusion_builder_row][fusion_builder_column type="1_1" layout="1_1" background_position="left top" background_color="" border_size="" border_color="" border_style="solid" border_position="all" spacing="yes" background_image="" background_repeat="no-repeat" padding="" margin_top="0px" margin_bottom="0px" class="" id="" animation_type="" animation_speed="0.3" animation_direction="left" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" center_content="no" last="no" min_height="" hover_type="none" link=""][fusion_text]

Theorie

[/fusion_text][fusion_text]

Theorie-examen
Wanneer je praktijkexamen wilt doen, is het verplicht om je theorie behaald te hebben en dat deze nog geldig is. Op het moment dat je de keuze maakt om rijlessen te gaan volgen, is het verstandig om hieraan te beginnen voor je aan de rijopleiding begint.

Bij Autorijschool van der Harst willen we je graag helpen om zo optimaal mogelijk voorbereid te zijn op je theorie-examen. Daarom bieden wij in samenwerking met Nutheorie.nl een theorieopleiding aan.

Het is ook mogelijk om vanuit huis of onderweg je theorie te leren. Wij bieden hier verschillende mogelijkheden voor aan.
Nu direct bestellen

Wat zijn de voordelen
Theorie checkVolgens officiële richtlijnen van het CBR
Theorie checkBepaal zelf je eigen tempo
Theorie checkAltijd up-to-date verkeersregels en wetten

Liever een boek
Beschik je niet altijd over internet of heb je helemaal geen computer? Dan is er geen nood! Bij ons is het altijd nog mogelijk om succesvol je theorie af te leggen door middel van een theorieboek.

Wil je meer informatie? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Bekijk alle theoriemiddelen

Theoriecursus
Autorijschool van der Harst werkt samen met NuTheorie.nl en geeft je 100% slagingskans. Door onze unieke lesmethode is deze cursus ideaal voor iedereen. Deze lesmethoden is gericht op herhalen, het aanleren van ezelsbruggetjes en het doornemen van instinkers.

We bereiden je voor op het theorie examen aan de hand van oefenvragen. We gaan je examengericht trainen. We behandelen de vragen stuk voor stuk en vervolgens geven we je hier duidelijke uitleg bij om er zeker van te zijn dat je het echt begrijpt. Dit doen we op een leuke manier waardoor het eenvoudig te onthouden is.

Meer informatie over de theoriecursus?
Informatie theoriecursus
Nutheorie.nl

Hoe gaat het er bij een theorie examen aan toe?

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]