Theoriecursus met een hoge kans van slagen!

Autorijschool van der Harst werkt samen met NuTheorie.nl en geeft je 100% slagingskans. Door onze unieke lesmethode is deze cursus ideaal voor iedereen.

We bereiden je voor op het theorie examen aan de hand van oefenvragen. We gaan je examengericht trainen. We behandelen de vragen stuk voor stuk en vervolgens geven we je hier duidelijke uitleg bij om er zeker van te zijn dat je het echt begrijpt. Dit doen we op een leuke manier waardoor het eenvoudig te onthouden is.

Sinds 1 maart 2009 bestaat het examen uit drie onderdelen:
- 25 vragen over gevaarherkenning
- 30 vragen over wetten en verkeersregels
- 10 vragen over verkeersinzicht en risico’s

Je slaagt voor het theorie examen als je minimaal 13 vragen over gevaarherkenning en minimaal 35 vragen over wetten/verkeersregels en verkeersinzicht/risico’s goed beantwoordt. Dit is best een lastige taak, vooral doordat er veel instinkertjes in de vraagstelling staan van het CBR. Wees gerust, met onze unieke lesmethode zorgen wij ervoor dat jij je autotheorie in 1 dag haalt!

Onze theoriecursus ziet er als volgt uit: We verzamelen ‘s ochtends en je krijgt dan de hele ochtend en middag examengericht theorie les. Op deze manier raak je niet in de war van onnodige informatie, je hoeft niet in je eentje een saai boek uit je hoofd te leren of eindeloos vragen te oefenen op een cd. Je leert wel hetgeen wat echt belangrijk is. Wij zorgen ervoor en doen onze uiterste best om jou je theorie examen in één keer te laten halen! De hele middag wordt jij op een grappige en unieke manier voorbereid op je theorie examen.

Dus heb jij moeite met het behalen van je Theorie examen of wil je zo snel mogelijk slagen? Meld je nu aan bij NuTheorie en slaag vandaag nog voor je CBR Theorie Examen!
Vanaf het moment dat je slaagt, is je theorie 1,5 jaar geldig.

Vereiste voor het theorie-examen:
Een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs (identiteitskaart / paspoort).

Let op!
Als je dit niet bij je hebt, of als je niet op tijd op het examencentrum bent, dan kan je niet deelnemen aan het CBR theorie examen.

Hieronder een video waarin u een impressie krijgt van het theorie examen: